Tagok

Csányi Pincészet Zrt.
Még nem értékelték.

Csányi Pincészet Zrt.

Amikor 2002-ben a cég Csányi Pincészet Rt.-ként folytatta tovább a minőségi termesztést, egy nagyszabású fejlesztés eredményeképpen modern borászati üzemmé vált, ahol a haladó szellemű borkészítéshez nélkülözhetetlen technológia birtokában sem feledkezünk meg a kialakult nagyszerű borkészítési hagyományokról, melyek lényege: a szőlőben megtermelt értékeket maximálisan és nagy biztonsággal megjeleníteni a borokban.

7773 Villány Ady fasor 2 Tel.: +36 72/592-911, +36 72/492-009 Csányi Pincészet Zrt.
FIDEL Kft
Még nem értékelték.

FIDEL Kft

Rólunk


A Fidel Kft. 2002-ben indította el működését. Tulajdonosaink elkötelezett természetszeretete meghatározó vállalkozásunk arculatának kialakításában: ökológiai zöldség és gyümölcstermesztéssel, ezen termékek feldolgozásával valamint bérgyártással foglalkozunk. A zöldség- és gyümölcstermesztés során nem használunk szintetikus műtrágyát, gyomirtó és rovarölő szereket, a feldolgozás során pedig szigorúan ragaszkodunk az élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszereinkhez (IFS, HACCP).



Mit kínálunk?


 


- Magyar terméket, magyar termelőtől
- Prémium minőséget
- Versenyképes bevezető árakat
- Egyedi, modern design-t
- Préselt bio leveinket páratlanul magas arányban keverjük: 30% - 70%
- Préselt naturleveink felbontás után hűtőben tárolva még 3 hétig fogyaszthatóak
- Szavatossági idő a vákuumozott csomagolásnak köszönhetően gyártástól számítottan 1 évig eltart
- Kostóltatás után 100%-ban döntöttek értékesítőink megrendelés mellett


2637 Perőcsény Hegyalja utca 10 Tel.: 06 30 517 3415 FIDEL Kft
Hajnal Húskombinát Kft.
Még nem értékelték.

Hajnal Húskombinát Kft.

9061 Vámosszabadi Hild József út 13-15. Tel.: 96/560-418 Hajnal Húskombinát Kft.
Master Good Kft.
Még nem értékelték.

Master Good Kft.

http://www.tanyasicsirke.hu/
4600 Kisvárda Ipar út 9 Tel.: 06-45/501-100 Master Good Kft.
Matusz-Vad Zrt.
Még nem értékelték.

Matusz-Vad Zrt.

9028 Győr Serfőző út 11. Tel.: +36-96/510-330 Matusz-Vad Zrt.
ZIMBO Perbál Kft
Még nem értékelték.

ZIMBO Perbál Kft

A nemzetközi RZ-Zimmermann Vállalatcsoport elődjét, egy húsáru nagykereskedést Max Zimmermann alapította 1953-ban, Németországban. 1960-ban elkészült az első csomagolt termék, majd 1971-ben a vállalat székhelye átkerült Bochumba (Ruhr vidék), ami a mai napig is ott található. A ZIMBO vállalatnév a Zimmermann Bochum név rövidítéséből származik.






A bővítéseknek köszönhetően 1976-ban megkezdte működését a börgeri gyártó üzem, majd 1979-ben Berlinben nyitotta meg kapuit az értékesítési kirendeltség. 1991-től a cég folyamatos fejlődésének köszönhetően sorra nyíltak a gyártóüzemek Németországban: Suhlban (Thüringia), Steinheimban (Westfalia), Saarlouisban (Saarland), és Lintheben (Brandenburg), illetve Hazerbrouckban (Franciaországban) és Perbálon.


2003-ban, a vállalat fennállásának 50. évfordulóján a munkatársak száma elérte a 3.000 főt; mára az egykori családi vállalat Németország vezető húskészítmény gyártóinak egyike lett.


1998-ban Perbálon a HÚSTEFÓ Kft. minden követelménynek megfelelő, modern húsfeldolgozó üzemet fejlesztett, igen komoly szakmai háttérrel. A németországi anyavállalat lehetővé tette a biztonságos és korszerű működést, és a korábbi tapasztalatokat felhasználva indították be a magyarországi termelést. Jelenleg megközelítőleg 200 munkatárs dolgozik a perbáli üzemben. Az itt gyártott termékek számos magyar, illetve nemzetközi díjat nyertek el. Erősségeink a füstölt és főtt termékek, a szárazáruk, vörösáruk, májasok és felvágottak.


A ZIMBO termékek magas, mindig azonos, megbízható minőségét a többszöri ellenőrzés garantálja. Üzemünk a legszigorúbb higiéniai követelményeknek felel meg, hatékonyan kiépített és működtetett IFS rendszerrel dolgozunk.


2008 októberétől a ZIMBO többségi tulajdonosává vált a svájci húsipar legjelentősebb cégcsoportja, a BELL AG. Mindez további lehetőséget teremt a cég számára, hogy tovább erősödjön, illetve növelje jelentőségét a nemzetközi piacon.


ZIMBO termékek gyártásakor legfontosabb szempont számunkra a minőség, melyet a legmagasabb színvonalon nyújtunk Önöknek!




2074 Perbál Ipari park 5 Tel.: 06 26 570-500 ZIMBO Perbál Kft
Honlap: www.zimbo.huZIMBO Perbál Kft Facebook
ITALMŰHELY Kft
Még nem értékelték.

ITALMŰHELY Kft

A tikkadt szöcske kólát egy vendéglátásban jártas házaspár találta ki azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy minél nagyobb magyar hozzáadott értékkel rendelkező, kiváló minőségű kólaízű üdítőitalt. Éppen ezért ez a termék valódi kóladió kivonatot tartalmaz. A Tikkadt szöcske kóla magyarországon készül, magyar beszállítóktól beszerzett alapanyagokból, a lehető legkevesebb külhoni összetevővel. (Nyilván a kóladiót nem Mari néni termeszti a szöcskeföldön :)




Ha unod már a megszokott kólákat, mindenképpen kóstold meg! :)


Ne aggódj, a szöcske kólának nincs olyan fertelmes kátrány és egyéb fura íze, mint néhány környékbeli országban kapható kóláknak.


1182 Budapest Nemeske ut 21/b Tel.: 06 30 2280 736 ITALMŰHELY Kft
Aranyponty Halászati Zrt
Még nem értékelték.

Aranyponty Halászati Zrt

Az Aranyponty Halászati Rt. jogelődje 1989-ben, első magyar magán halászcégként – Aranyponty Kistermelők Szövetkezete néven kezdte meg működését.

2440 Százhalombatta Arany J ut 7 fsz 1 Tel.: 06 23 354 764 Aranyponty Halászati Zrt
MÁRKA Kft.
Még nem értékelték.

MÁRKA Kft.

A Márka Üdítők receptúrája a ’70-es éve elején jelent meg, amelyet ezután az ország több pontján kezdtek el palackozni. Az évek múlásával egyre több kiszerelés és szélesebb íz választék került a boltok polcaira.

Napjainkban kizárólag a Márka Üdítőgyártó Kft. foglalkozik a folyamatosan bővülő termékkínálat töltésével, palackozásával, értékesítésével. A fogyasztói szokások változása alapján, a multinacionális cégek mellett, a a magyar tulajdonú bolt hálózatok, valamint a független egyéni vagy családi tulajdonban lévő vállalkozások is teret nyújtanak termékeink eléréséhez.
2045 Törökbálint Depo Tel.: 06-1-276-2589 MÁRKA Kft.
Békésszentandrási Sörfőzde
Még nem értékelték.

Békésszentandrási Sörfőzde

A Szent András Sörfőzde történetének kezdete a 90-es évek elejére nyúlik vissza. Ebben az évtizedben kezdődött el a sörgyárak privatizációja, és ezzel együtt a sörkínálatban átmeneti hiány volt érzékelhető. Az átmenet idején több száz kis hazai sörfőzde jött létre országszerte. A Szent András Sörfőzde Simkó József és Pekár Mihály barátságából született, akik szintén ebben az időben döntötték el, belevágnak a sörkészítésbe. Békésszentandráson, a Szent András Sörfőzdében 1993. április 16-án készült el az első sör. Főzdealapítónk, Simkó József eredeti szakmája szerint mélyépítő mérnök, egykori társa pedig agrármérnök volt. „Vakon indultunk, semmit nem tudtunk a sörfőzésről. Akkor csak éreztük, mára a tapasztalat bizonyította is, hogy a műszaki véna ebben a szakmában elengedhetetlen. Sok nehéz helyzeten segített át bennünket, hogy a főzdében dolgozó emberek nem esnek kétségbe egy-egy megoldandó műszaki feladat láttán. Az alkalmazott megoldások jelentős része az itt dolgozó emberek szellemi terméke”mesélte Simkó József. Mindezek ismeretében talán nem is olyan meglepő, hogy a főzdében egykor például Wartburg ablaktörlőmotor és IFA főfékhenger is dolgozott. „A műszaki véna mellett az elhivatottság, és a hit abban, hogy a lehetetlen nem létezik, itt alapkövetelmény. A sörfőzést mindannyian elsősorban a gyakorlatban tanultuk meg. Szerintem ezt nem is lehet másként. A Szent András sörök semmi mással össze nem téveszthető ízvilágát együtt alkottuk meg, kísérleteztük ki. Mindebből adódik, hogy a kézműves sörkészítésben az állandó törzsgárdának kulcsszerepe van. A Szent András Sörfőzdében dolgozó emberek szinte mindegyike a kezdet kezdetétől együtt van.” A sörfőző mester ma is Pekár Mihály. Simkó József tudása és tanácsai ma is nélkülözhetetlenek. Szalai Imre a palackozást irányítja, míg Fabó Sándor a beszerzési, vendéglátással és szállítással kapcsolatos feladatokat látja el.

5561 Békésszentandrás Szent András utca 1/a Tel.: 06 20 925 9410 Békésszentandrási Sörfőzde
Megjelenítés:
Rendezés:
Facebook